Skip to main content

NYHET! Ifor Williams finns nu hos Axima

Med Ifor Williams får du 60 år av erfarenhet bakom dig! Ifor Williams har i decennier sett till att entreprenörer, lantbrukare och hästägare har säkra och stabila transportlösningar, designade för att hålla för belastning och över tid.

I Ifor Williams sortiment av släpvagnar finns det mesta du behöver: obromsade släp, EU-släp, flaksläp, gallerkärror, maskinsläp och entreprenadsläp, tippsläp, bilsläp och skåpsläp. Ifor Williams är premiummärket inom segmentet hästtransporter och är omåttligt populära bland hästägare, vida kända för sin höga kvalitet, stabilitet på vägen och säkerhet över lag. Ventilationen i hästtransporterna är överlägsen och har prisbelönts av tyska Cavallo. Ifor Williams tillverkar även robusta och lättskötta släpvagnar för att transportera boskap och boskapssläpen finns i en uppsjö modeller för att passa det lilla jordbruket såväl som komplettera den stora gården.

Alla transportlösningar från Ifor Williams finns i gediget byggda grundmodeller som kan varieras i storlek, antal axlar och totalvikt, tillbehör och utrustning. Det blir nästan 1300 olika variationer – för att kunden ska få den transportlösning som passar. Vi hjälper dig med ditt transportbehov idag och över tid så välkommen att diskutera dina önskemål med oss.

Ifor Williams generalagent i Sverige är Trailerimport och på deras sida finns en byggare där du kan designa din släpvagn och få priset direkt på skärmen – ta mig till släpvagnskonfiguratorn.

Släp finns att se på våra anläggningar i Floby och Lidköping 

IFor williams trailers logo, blå, vit och silver
Grå och svart hästtransport