Skip to main content
Husqvarna automower-435x robotgräsklippare

Husqvarna Automower

Låt någon annan göra jobbet i sommar!

Kom in till oss för kostnadsförslag och råd kring vilken Husqvarna robotgräsklippare som passar bäst till dig och din trädgård, vi har robotklippare för liten som stor gräsmatta.
Vi har även handhållna gräsklippare och åkgräsklippare i traktor- och ridermodeller.

För större gräsytor har vi också zero-turnklippare och frontrotorklippare, kontakta oss så tar vi fram ett kostnadsförslag som passar just ditt behov.

Du hittar Husqvarnas produkter hos Axima i Erikstad, Floby, Grästorp, Munkedal och Veddige.

Vill du läsa mer om robotgräsklippare från Husqvarna och jämföra produkterna med varandra kan du göra det på Husqvarna.se

Montering av Husqvarna automowerslinga
Montering av Husqvarna automowerslinga i trädgård

Husqvarna Automower installation

Hanna låter någon annan göra jobbet!

Utanför Herrljunga bor Hanna Karlsson tillsammans med sin familj. De har just fått sin Husqvarna Automower 430X installerad.

Varför valde ni Husqvarna Automower?
– Vi har hört mycket gott om just Husqvarnas robotgräsklippare, men det som fick oss att bestämma oss var den goda servicen vi fick på Axima.

Varför beställde ni Monterat & Klart?
– Det var inget snack om saken. Vi ville ha en bekymmersfri trädgård, och vad kunde då bli bättre än att få sin gräsklippare monterad och klar till ett fast pris?

Hur gick affären till?
– Vi åkte till Axima och berättade att vi var intresserade av en robotgräsklippare. Personalen som hjälpte oss var väldigt kunnig och ritade snabbt upp vår trädgård på datorn och rekommenderade den robot som passade oss bäst. Sedan bokade vi ett datum när montören skulle komma och montera slinga och klippare, och här är vi nu. Vi är så nöjda!