Skip to main content

Pressmeddelande Hallands Maskin AB

Förändrad ägarstruktur i maskinhandeln i Halland.

AgroMaskiner AB, Axima AB och Li-Jo AB har tillsammans ägt och byggt upp maskinhandselsföretaget Hallands Maskin AB i Veddige men väljer nu att dela på sig. Anläggningen i Veddige kommer fortsätta med maskinförsäljning- och service i Norra Halland och delar av Västra Götalands län från de nyrenoverade lokalerna under namnet Axima AB.
Samma service som tidigare

Ägarna av Hallands Maskin har under en tid kommit fram till att man vill fokusera på sina verksamheter för att utveckla sina respektive anläggningar, där AgroMaskiner har valt att starta upp en anläggning i Laholm för att täcka upp södra och mellersta Halland.

– Bakgrunden till detta beslut möjliggör att vi kan fokusera på våra respektive områden från New Holland, säger Martin Börjesson, platschef på Axima AB i Veddige.

– Vi ser också positiva synergieffekter av att integrera Hallands Maskin i Axima AB och blir mer kostnadseffektiva fortsätter Carl Lindell, VD på Axima AB.

Ägarna gör denna förändring i största samförstånd och det möjliggör att verksamheterna kan utvecklas mer och närmare kunden. Förändringen kommer gälla från 1 september 2019.

– Vi har kommit fram till att vi vill satsa mer tid och kraft på att bygga upp vår nya verksamhet i södra Halland, detta kommer också stärka vår närvaro med New Hollands starka maskinprogram i området säger Göran Skoog, delägare i AgroMaskiner.

– Vi kommer ge våra kunder samma goda service som tidigare och alla i personalen jobbar kvar, fortsätter Martin Börjesson. Vi tror mycket på framtiden och har byggt upp en stabil plattform för att ta anläggningen vidare till nästa nivå och inta en marknadsledande position. Verksamheten kommer att bedrivas på samma sätt som tidigare med våra ledord i fokus; Engagemang, Tillgänglighet, Trygghet vilket vi kallar E-T-T.

VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM ÄR KUND

Vi kommer att ge er kunder samma goda service som tidigare och alla i personalen jobbar kvar.
Vi tror mycket på framtiden och har byggt upp en stabil plattform för att ta anläggningen vidare
till nästa nivå och inta en marknadsledande position.
Verksamheten fortsätter som tidigare med våra ledord i fokus; Engagemang, Tillgänglighet,
Trygghet vilket vi kallar E-T-T!

Martin BörjessonPlatschef Axima AB, Veddige