Skip to main content

Axima återupptar Amazone-samarbete på bred front

Det står nu klart att Axima blir ny återförsäljare av Amazones produktprogram i Linköping, Norrköping, Motala, Kisa, Flen, Erikstad, Munkedal, Kungälv, Veddige och sedan tidigare även i Kalmar och Färjestaden.

Som en del i Söderberg & Haaks omorganisation har man har tagit beslut om att avveckla sin anläggning i Veddige, man har nu träffat avtal om att överlåta denna verksamhet till Axima, som tar över verksamheten från och med den 1 november.

”Det känns oerhört bra att vi inleder ett bredare samarbete med Söderberg & Haak samtidigt som vi får möjlighet att ta över verksamheten i Veddige.
Nyligen förvärvade lokalen tänker vi anpassa så att Case IH får en starkare närvaro i norra Halland. Affärsöverlåtelsen skapar också ett riktigt starkt team då vi utökar personalstyrkan med flera erfarna medarbetare.
Vi är extra måna om att våra kunder som investerar i maskiner och service ska känna trygghet samt få en personlig relation med oss. Visionen är att bli den starkaste aktören i norra Halland.”
säger Carl Lindell, VD på Axima AB.

Med Axima som ny återförsäljare för Amazone får varumärket en starkare representation med fler återförsäljarställen än tidigare. Samarbetet innebär att Amazone kommer att representeras på ytterligare 6 orter utan att påverka det övriga återförsäljarnätverket i Sverige.
Befintliga och nya kunder i områdena hänvisas till Axima för försäljning, reservdelar och service redan från den 1:a november i år.