Skip to main content

Bäste traktorägare

Vi i New Holland familjen kan stolt och ödmjukt konstatera att vår satsning med fristående starka återförsäljare har gjort att allt fler kunder får upp ögonen för blå traktorer.
Vi kan idag erbjuda hela vårt kompletta produktprogram med traktorer till alla typer av kunder vilket gjort New Holland till ett allt vanligare traktormärke i Sverige.

Just nu har vi en del nyheter att presentera på våra T6 och T5 modeller. Detta är traktorer från 75 till 180 hästkrafter. Den enskilt största nyheten är att vi som enda tillverkare kan erbjuda en transmission med dubbelkopplingsteknik på fyrcylindriga traktorer.
På New Hollandspråk kallas denna transmission för Dynamic Command.

Fördelar med Dynamic Command

Med en transmission som använder dubbelkoppling får traktorn, enkelt utryckt, de fördelar som en steglös transmission erbjuder men med
mindre effektförluster.
Det låter nästan för bra för att vara sant men just så här är det plus en hel del andra fördelar:

T5 och T6 serien innefattar även traktorer med mekanisk transmission, semi powershift och steglös transmission.
Tveka inte att kontakta just din återförsäljare för en demo eller ett affärsförslag.

  • Möjlighet till jämn automatväxling genom hela registret samt kick down funktion.
  • Kräver ingen varmkörning eller transmissionsvärmare vid låga temperaturer, vilket är perfekt vid korta snabba arbetspass på vintern.
  • Stoppfunktion, traktorn stannar när du lägger foten på bromspedalen, perfekt vid bland annat lastarkörning och rundbalspressning.
  • Låg bränsleförbrukning får du på köpet då denna transmission arbetar tillsammans med vår egen FTP motor som är en av de bränslesnålaste på marknaden.

Kontakta någon av våra kunniga säljare för mer information.

5 årig Maskinskadeförsäkring ingår*

*Kontakta din återförsäljare för villkor.

Länk till PDF

Bäste traktorförare New Holland