Lediga tjänster

Vi expanderar i Veddige

By 9 februari, 2018 No Comments

VI EXPANDERAR OCH SÖKER TVÅ MEDARBETARE TILL VÅR ANLÄGGNING I VEDDIGE

SERVICEMEKANIKER
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruks- och entreprenadmaskiner.
Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Du kommer få vidareutbildning hos våra leverantörer.

Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningssam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus.
Meriterande är goda kunskaper i felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Dator  används dagligen för felsökning och baskunskaper är därför nödvändigt. Goda kunskaper i engelska behövs vid kommunikation med våra leverantörer. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.

Tjänsten är på 75%, men med möjlighet till utökning.

RESERVDELSPERSONAL / VERKSTAD ADMINISTRATION
Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att agera problemlösare åt våra kunder. Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av reservdelar och småmaskiner. Du supportar även våra servicemekaniker i det dagliga arbetet med att ta fram reservdelar. Erfarenhet av entreprenad- och lantbruksmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang.

Du kommer även supportera vår verkmästare med administrativa uppgifter och kundhantering.

För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet, du är dessutom stresstålig och gillar att hålla många bollar i luften.

Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service.

Bilkörkort, goda datakunskaper samt engelskakunskaper är ett krav då vi dagligen har kontakt med utländska leverantörer.

UPPLYSNINGAR
Martin Börjesson, VD Hallands Maskin och Platschef 0703-54 89 94

Vi tror på våra ledord som är Engagemang  – Tillgänglighet  – Trygghet

Välkommen till www.hallandsmaskin.se

 

ANSÖKAN
Skicka din ansökan till martin.borjesson@axima.se urval sker löpande!