VI SÖKER RESERVDELSANSVARIG TILL VÅR ANLÄGGNING I LIDKÖPING

RESERVDELSANSVARIG

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att agera problemlösare åt våra kunder och serva dem i vår butik. Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av reservdelar och småmaskiner. Du supporterar även våra servicemekaniker i det dagliga arbetet med att ta fram reservdelar.

Du kommer ansvara för butiks- och reservdelsavdelningen tillsammans med 1 medarbetare. Tjänsten innefattar personal- och budgetansvar.
Erfarenhet av entreprenad- och lantbruksmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet, du är dessutom stresstålig och gillar att hålla många bollar i luften. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service.
Bilkörkort, goda kunskaper i datorhantering och engelska är ett krav då vi dagligen har kontakt med utländska leverantörer.

Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet – Trygghet

Välkommen till www.axima.se

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning: Heltid
Tillträde: Maj 2019

ANSÖKAN
Skicka din ansökan till jobba@axima.se
Rekrytering sker löpande, vänta inte med att skicka din ansökan.

UPPLYSNINGAR
Anders Holstmark, Platschef, 0510-31 02 02, 0725-24 57 90