Axima Kalmar-Öland

2017 05 29 09 55 41 Kalmar Öland

Nu finns äntligen telefon/mail uppgifterna till Patrik och Krister i Färjestaden (Kalmar-Öland) uppe! Ring dem för att få hjälp med dina maskinlösningar!

Axima Munkedal söker reservdelsansvarig

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att agera problemlösare åt våra kunder och serva dem i vår butik. Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av reservdelar och småmaskiner. Du supportar även våra servicemekaniker i det dagliga arbetet med att ta fram reservdelar. Erfarenhet av entreprenad- och lantbruksmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet, du är dessutom stresstålig och gillar att hålla många bollar i luften. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service.

Bilkörkort, goda datakunskaper samt engelskakunskaper är ett krav då vi dagligen har kontakt med utländska leverantörer. 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning: Heltid, Tillsvidare med provanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

UPPLYSNINGAR OCH ANSÖKAN
Marcus Hansson, Platschef, 0708-13 35 74, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Urval sker löpande.

Vi tror på våra ledord som är Engagemang - Tillgänglighet - Trygghet

Välkommen till www.axima.se

case ih axima

Axima Grästorp söker säljare

ARBETSUPPGIFTER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att lyckas med försäljning.

Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av kompletta maskinlösningar. Erfarenhet av entreprenad- och lantbruksmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang.

Du skall ha lätt för att ta kontakt med kunder, både befintliga och nya. Du kommer att vara en viktig del i vårt team av säljare. 

DINA KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara

samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service. Bilkörkort är ett krav och datakunskaper samt engelska är meriterande.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning: Heltid, Tillsvidare med provanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Grästorp

UPPLYSNINGAR
Erik Fahlström 0703-46 46 45, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ANSÖKAN
Ansökan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Senaste ansökningsdag:
 20/6, rekrytering sker löpande.

Vi tror på våra ledord som är Engagemang - Tillgänglighet - Trygghet

Välkommen till www.axima.se

axima new holland

logo

Axima är en av Sveriges största privatägda maskinhandelsföretag. Vi verkar på 10 olika platser i Västra Götaland, Småland och norra Halland. Orterna är Erikstad, Floby, Grästorp, Jönköping, Kungälv, Lidköping, Munkedal, Skövde, Vetlanda och i Veddige representeras vi av Hallands Maskin AB.